vineri, 26 aprilie, 2024

Cum arata acum Aura Urziceanu la 40 de ani dupa ce a parasit Romania

Distribuie:

Publicat:

Aura Urziceanu, care luna viitoare va implini 72 de ani, si-a parasit tara sa natala inainte de caderea comunismului si a imigrat in Canada. Acolo s-a casatorit cu percutionistul canadian Ron Rully, care a decedat in 2015. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Elia Cristopher Rully, in varsta de 47 de ani, de asemenea muzician.

Aura Urziceanu s-a stabilit in Canada in 1985, iar de atunci a tot facut naveta intre tara natala, Romania, si tara de adoptie. Tocmai de aceea, Aura Urziceanu (71 de ani) este o prezenta rara la evenimentele autohtone.

Pentru weekendul trecut, artista a primit oferta de a canta la “Gala Stelelor”, de la Circul Globus, eveniment prezentat de Octavian Ursulescu, si unde au mai venit vedete precum Corina Chiriac,  Monica Anghel, Luminita Anghel, Marina Florea sau Ricky Dandel.

Compozitorii Ionel Tudor si fiul lui, Andrei Tudor, s-au intalnit cu Aura Urziceanu si au imortalizat momentul, publicand fotografiile pe o retea de socializare. Iar in dreptul imaginii, compozitorul Ionel Tudor a scris „Intalnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e langa noi! Imensa bucurie!”, scrie click.ro.

Se observa ca artista nu s-a schimbat tare mult, insa este neobisnuit sa o vedem imbracata in “civil”, si nu in rochiile ei spectaculoase, de scena. Puloverul cu motive de iarna si caciulita roz, pufoasa, ii dadeau un aer fresh.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img