sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cum si-a ”pacalit” fanii Petre Geambasu! Cantaretul a postat o poza cu el impreuna cu nepotul David, de ziua pustiului, dupa care a precizat: ”Aceasta fotografie este facuta in urma cu doi ani!”

Distribuie:

Publicat:

Petre Geambasu si fiul sau, Calin, sunt in continuare certati.

De aproape doi ani, intre muzicienii Petre Geambasui si fiul sau, Calin Geambasu, se poarta un razboi total, pigmentat cu atacuri reciproce. "Doar nu o crede vreun ultim naiv razlet ca mielul parsiv Nero, tatal meu, s-a interesat catusi de putin de inceperea noului an scolar pentru nepotul lui David sau sa manifeste vreo grija in vacanta si in perioada de pregatire. Stam la o strada distanta…Un penar, o vizita sau macar un telefon de sustinere. Nimic! (…) In schimb, se da "bunic" si "tata grijuliu" pe Facebook, la impresii”, a punctat ultimul Calin, acum doua saptamani, pe Facebook.

Ieri, de ziua nepotului sau, DaviN, Petre Geambasu a postat o fotografie cu el si cu nepotul sau in brate, in dreptul careia a scris. ”Va multumim din suflet tuturor celor ce ne-ati transmis gandurile bune si urarile voaste. Cu drag!”. Cum mai toti fanii au crezut ca Petre s-a reimpacat cu Calin, participand si la ziua nepotului, seniorul a trebuit sa faca si o precizare esentiala: ”Cred ca se impune sa fac precizarea ca ACEASTA FOTOGRAFIE ESTE FACUTA IN URMA CU 2 ANI!!!”, a notat Petre Gemabasu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img