sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Emilia Ghinescu a dat lovitura! Artista a dezvăluit ce schimbare majoră o așteaptă: “Sper din tot sufletul să fac ceea ce îmi place”

Distribuie:

Publicat:

Emilia Ghinescu se bucură de un real în succes în carieră, iar recent a vorbit și despre schimbarea care vine în plan personal!

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Piesele ei ajung rapid în inimile oamenilor, însă nu sunt mulți cei care știu că vedeta mai are o profesie.

Cântăreața pare să fi dat lovitura în afaceri! În plan muzical, Emilia Ghinescu se bucură de succes, iar în cariera de psiholog a avut parte de o nouă schimbare. Artista a discutat cu jurnaliștii WOWbiz.ro și ne-a mărturisit că avansat, iar anul acesta poziția ei s-a schimbat radical. Mai mult decât atât, artista își dorește să combine cele două meserii și să aducă puțin din arta sa și în cabinet.

Emilia Ghinescu, schimbare mare în carieră

Pentru Emilia Ghinescu, anul 2023 vine cu succes în ceea ce privește muzica, dar și cu realizări în afaceri. Artista poate spune că a dat chiar lovitura, căci anul acesta urmează o schimbare în acest plan. În ceea ce privește dorințele sale pentru anul acesta, Emilia Ghinescu ne-a dezvăluit, recent, cum vor sta lucrurile pentru ea.

Cntinaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img