luni, 29 aprilie, 2024

Exatlon, 5 septembrie. What’s up a cedat si a parasit competitia. Anuntul facut de Cosmin Cernat

Distribuie:

Publicat:

Exatlon, 5 septembrie. Scandal in toata regula in timpul competitiei din Republica Dominicana. Tensiunile si certurile din echipa Faimosilor l-au facut pe What’s up sa cedeze in cele din urma. Artistul s-a certat cu colegii lui inca de la inceput si spiritele nu s-au calmat deloc.

Exatlon, 5 septembrie. Dupa mai multe scandaluri avute cu ceilalti concurenti de la Exatlon, What’s up a decis sa plece din concurs si sa se intoarca in Romania. Stresul, certurile cu adversarii, dar si cu ceilalti Faimosi, dar si dorul de casa si de sotie l-au facut pe artist sa cedeze. El a parasit competitia.

„A venit momentul sa va explic care este, pe scurt, situatia lui What’s up. Din pacate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotarat sa renunte. Ii dorim cu totii mult succes in cariera lui artistica”, a anuntat prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat.

„Imi pare rau, n-am mai rezistat psihic, imi cer scuze, va las casa….“, le-a spus cantaretul coechipierilor sai.

What’s up, implicat in numeroase conflicte la Exatlon

What’s up s-a certat cu Lili Sanda, dar nu a fost la primul conflict. Chiar la inceputul concursului, artistul a fost la cutite cu Iulian din cauza unor gesturi pe care le-a facut antrenorul de schi. What’s up nu a vrut sa se calmeze nici dupa explicatia tanarului. Apoi, el s-a plans Silviei ca relatia cu ceilalti colegi de echipa, mai ales cu Adrian, este una rea. El a spus ca Adi are niste strategii lipsite de logica. El a mai intrat in conflict si cu Mirel Dragan, care s-a enervat ca acesta l-a imbratisat. Dupa acea proba, el si-a injurat colegii de echipa si a spus ca n-a mai vazut asemenea „nesimtiti”. Se pare ca picatura care a umplut scandalul a fost cearta cu Lili Sandu.

 Exatlon, 5 septembrie. Lili Sandu si What’s up s-au luat la cearta si s-a lasat cu amenintari. Bruneta spargea o nuca de cocos fara sa-si dea seama ca What’s Up dormea, iar acesta i-a atras atentia spunandu-i ca gestul ei e o lipsa de respect, deoarece l-a trezit din somn cu zgomotul puternic. Desi Lili Sandu a incercat sa-i explice ca nu stia ca doarme, What’s Up a continuat sa o certe. Cand a ridicat tonul la ea, Lili Sandu nu s-a putut abtine: „Tu nu tipi la mine ca vin si-ti trag una peste ochi!“. In acel moment, artistul, si-a bagat degetele in urechi si a inceput sa cante, ca sa nu o mai auda pe colega lui de echipa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img