vineri, 26 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! Descoperire horror la Pascani! Barbat gasit decedat, cu craniul spart

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 14.50: Cazul a fost preluat de politistii din cadrul Politiei Transporturi Feroviare Neamt. Victima este din Deleni si ar fi avut probleme psihice, intrucat aceasta era imbracata doar in sacou si lenjerie intima. Mecanicul locomotivei a declarat oamenilor legii ca barbatul s-a aruncat pur si simplu in fata trenului. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

UPDATE 14.13: Potrivit informatiilor furnizate de politie, barbatul a fost calcat de tren. Mecanicul locomotivei de pe trenul Pascani – Targu Neamt este cel care a apelat la 112, unde a anuntat ca a acrosat un barbat pe linia ferata. 

Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Iasi a fost solicitat in aceasta dimineata, prin numarul unic de urgente 112, pentru a interveni in localitatea ieseana Cristesti, acolo unde langa linia ferata a fost descoperit cadavrul unui barbat.

Acesta avea craniul spart cu scurgere de materie cerebrala. Cadrele medicale nu au mai inceput manevrele de resuscitare intrucat victima prezenta leziuni incompatibile cu viata, in cele din urma fiind declarat decesul.

Politistii si criminalistii au efectuat cercetari la fata locului si incearca sa puna la cap toate detaliile necesare elucidarii acestui caz.

"Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi a fost solicitat la ora 7.24 sa intervina in zona podului Cristesti – raul Moldova, pentru un barbat inconstient. A fost coordonat imediat un echipaj medical de urgenta cu medic de la substatia Pascani, care la locul solicitarii a gasit victima, in varsta de aproximativ 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu exteriorizare de materie cerebrala. Cadrele medicale nu au initiat manevrele de resuscitare intrucat barbatul prezenta leziuni incompatibile cu viata, in cele din urma fiind constatat decesul", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img