vineri, 17 mai, 2024

Femeie diagnosticata cu Covid-19, desi nu a mai iesit din casa de 3 saptamani. De unde ar fi luat virusul

Distribuie:

Publicat:

Diagnosticată cu Covid-19, deși nu a mai ieșit din casă de 3 săptămâni. O pacientă cu coronavirus din Carolina de Nord a fost declarat infectată cu noul coronavirus, în ciuda faptului că a stat acasă in ultimele trei săptămâni. Diagnosticul a fost pus joia trecuta, noteaza jurnalistii de la nypost.com.

„Nu am fost niciodată atât de bolnavă și nu mi-a fost niciodată atât de frică”, a declarat Rachel Brummert la WCNC. „Sunt absolut îngrozită.”

Brummert, care suferă de o afecțiune autoimună, a declarat că a părăsit ultima dată casa pentru o vizita la farmacie, la mijlocul lunii martie.

Din cauza stării sale de sanatate, Brummert, ca măsură de precauție, își păstrase distanța de ceilalți, inclusiv de soțul ei, care locuiește într-o cameră separată.

Diagnosticată cu Covid-19, deși nu a mai ieșit din casă de 3 săptămâni

Femeia suspectează că a luat virusul de la o femeie care i-a livrat cumpărăturile acasă. Deși i-a lăsat pachetul în fața ușii și nu a intrat în contact cu ea, Rachel crede că a fost infectată după ce a atins plasa de cumpărături fără mănuși. „Chiar credeam că fac totul bine”, a spus Brummert.

„Niciodată nu am mai avut așa ceva”, a spus ea. „Am avut gripă. Aceasta nu este gripa. Este cu totul alt monstru.” Femeia a dezvoltat multe dintre simptomele Covid-19 – febră, tuse, pierderea mirosului, oboseală, dureri de cap și dificultate la respirație.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img