vineri, 26 aprilie, 2024

Fiul lui Liviu Dragnea și Gina Tătulescu au divorțat în secret: “Un subiect delicat pentru noi…”

Distribuie:

Publicat:

Fiul lui Liviu Dragnea și Gina Tătulescu  au divorțat în secret. După 4 ani de mariaj, Valentin Dragnea și Gina Tătulescu au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au divorțat în mare secret, primăvara aceasta, iar anunțul despre separare a fost făcut chiar de fosta noră a lui Liviu Dragnea.

Supranumită ‘nunta anului’, ceremonia din august 2018, în care fiul lui Liviu Dragnea și-a unit destinele cu o brunetă extrem de atractivă, a atras atenția întregii opinii publice. Totuși, se pare că relația celor doi nu a durat prea mult și au ajuns la divorț.

Recent, Gina Tătulescu a fost surprinsă în compania unui tânăr din Republica Moldova, care deține o cafenea în București. Tot atunci, fosta noră a lui Liviu Dragnea a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Ștefan Valentin din primăvară, dar a oferit și primele detalii despre divorț.

Fiul lui Liviu Dragnea și Gina Tătulescu  au divorțat

În august 2018, Valentin Dragnea și-a unit destinele cu o tânără extrem de atractivă, Alexandra Tătulescu, la Palatul Snagov. Ceremonia a fost surpanumită atunci ‘nunta anului’, iar mirii au avut parte de momente unice.

Însă, când toată lumea se gândea că familia lui Liviu Dragnea se va mări, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Valentin Dragnea și Gina Tătulescu au divorțat, în mare secret, în primăvara aceasta. Anunțul a fost făcut chiar de simpatica brunetă, după ce a fost surprinsă în compania unui tânăr din Republica Moldova.

„Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară (…) din primăvară ne-am separat și în condiții decente. Sunt lucruri despre care nu vrem să discutăm. Așa am hotărât că este mai bine și pentru mine și pentru el.', a declarat Gina, potrivit Cancan.

În ce relații au rămas după divorț

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri diferite, Valentin Dragnea și fosta soție au decis să păstreze legătura, de dragul timpului petrecut împreună.

„Da. Sigur. Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul. Ce poate însemna un om după atâția ani… noi ne-am înțeles tot timpul bine, la noi lucrurile au decurs civilizat, normal, suntem prieteni și așa vom rămâne. Asta este ceva sigur', a mai continuat aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img