sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Frunzele de varza – puneti frunze pe piept si picioare inainte de a merge sa dormiti si sa vedeti ce se intampla

Distribuie:

Publicat:

Frunzele de varza proaspata sunt ca un magnet. Ele ajuta la eliminarea bolilor corpului uman. Aflati mai multe si utilizati acest tratament ieftin si rational.

De data aceasta nu veti manca varza, dar veti folosi frunzele sale pentru uz extern.

Iata cateva motive pentru utilizarea frunzelor de varza:
1. Frunze de varza pentru umflaturi din diverse leziuni
Daca va loviti bratul sau piciorul si locul incepe sa se umfle, ar trebui sa puneti imediat frunza de varza. Trebuie sa puneti frunza cu un bandaj sau esarfa pentru a o fixa.

Varza proaspata este utilizata pentru aplicatii externe. Daca aveti o glezna luxata sau o durere locala din cauza unei lovituri, trebuie sa puneti frunzele de varza si sa puneti o compresa pentru a le mentine bine atasate pe tot parcursul noptii. In dimineata urmatoare, frunza de varza va arata uscata. Aceasta se datoreaza faptului ca sucurile sale sunt absorbite de piele.

2. Frunze de varza atunci cand aveti probleme cu glanda tiroida
Glanda tiroida este extrem de importanta deoarece hormonii ei promoveaza cresterea, metabolismul si schimbul de substante si ajuta la actiunea organelor sistemului digestiv.

Hipertiroidismul- este o stare in care tiroida incepe sa produca cantitati mari de hormoni de crestere pentru a realiza o schimbare a ratei metabolismului.

Pentru a scapa de hipertiroidism, trebuie sa puneti frunze de varza pe gat. Strangeti cu o esarfa, astfel incat sa impiedicati deplasarea frunzelor de varza. Ar trebui sa fie tinuta peste noapte.

3. In cazul dureri de cap severe
Daca aveti o durere de cap, aceasta ar putea fi legata de problemele oculare. Prin urmare, este necesar sa mergeti la medicul dumneavoastra oftalmolog.

Daca durerea de cap nu este legata de problemele oculare, atunci este cauzata de stres sau oboseala. Ar putea fi vindecata prin utilizarea frunzelor de varza la nivel local. Utilizati o palarie sau o esarfa pentru a le impiedica sa se miste si puneti-le pe frunte.

4. Dureri de san
Aceste frunze fac minuni in vindecarea inflamatiei care este cauzata de alaptare, mastita, umflarea glandelor si alte tipuri de durere in san.

Femeile, care folosesc pompe pentru a-si lua laptele matern, adesea se plang ca simt durere sau disconfort insuportabil, la fel ca si femeile care isi alapteaza copiii, ai caror dinti au crescut.

Ar trebui sa puneti frunze proaspete de varza in sutien pentru a usura durerea si putina varza tocata direct pe frunze. Cand va puneti sutienul, varza tocata va fi primul strat pe piept si apoi frunzele mari, dupa care sutienul le va mentine strans pe piept. Frunzele ar trebui sa fie suficient de mari ca sa acopere sanul si sa tina varza tocata. Sutienul va face restul. Trebuie sa lasati sa stea peste noapte si sa nu va faceti griji in legatura cu durerea, pentru ca va fi vindecata cu siguranta. Faceti asta pentru o saptamana in fiecare noapte si veti simti schimbarea.

5. Frunzele de varza proaspata sunt utile pentru vene varicoase
Frunzele de varza sunt o solutie buna, daca suferiti de durere, mancarime sau picioare grele din cauza venelor varicoase. Din nou legati-le sa nu cada.

Frunzele de varza sunt bune si pentru durerile de urechi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img