FURT de animale la FALCIU

Publicat:

Doi minori au fost depistati de politisti la scurt timp dupa ce au furat doua animale dintr-o anexaa unei locuinte din comuna Falciu. Politistii au predat proprietarului animalele furate.

In noaptea de 5/6.01.2015
, politisti din cadrul Postului de Politie Falciu si Sectorului Politiei de Frontiera Falciu, aflati in serviciul de patrulare pe raza localitatii Ranzesti, au depistat doi minori, ambii in varsta de 15 ani, domiciliati in localitatea Cirja, suburbie a orasului Murgeni, care au comis o infractiune de furt dintr-o anexa a unei locuinte.

„Politistii au stabilit faptul ca pe timp de noapte, cei doi minori au intrat in gradina unui persoane din localitatea Ranzesti, comuna Falciu si au furat o cabalina si o bovina pe care urmau sa le transporte in localitatea de domiciliu.Animalele au fost recuperate de politisti si predate partii vatamate.In cauza a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.” a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img