duminică, 28 aprilie, 2024

Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Firea i-a raspuns dur Alinei Gorghiu, dupa ce aceasta a lansat un apel catre Primaria Capitalei sa permita manifestarea pasnica a oamenilor.

Edilul general o acuza pe sefa liberala ca vrea sa dezinformeze populatia. Scandalul dintre cele doua politiciene vine in contextul incidentelor violente inregistrate la mitingul „Lupta pentru Basarabia”, iar Firea ii atrage atentia presedintelui PNL ca jandarmii, care au intervenit in forta, sunt in subordinea Guvernului, nu a Primariei.

„Condamn cu fermitate atitudinea iresponsabila a presedintelui PNL, Alina Gorghiu, care acuza Primaria Capitalei de escaladarea tensiunilor si violentelor intre jandarmi si participantii la mitingul unionist din Bucuresti. Astfel de atitudini manipulatoare sunt extrem de periculoase si pot determina o crestere a violentelor in urmatoarea perioada. Primaria Capitalei, prin Comisia tehnica de avizare a manifestatiilor publice, nu a facut altceva decat sa aprobe un mars organizat pentru a transmite un mesaj de unire a Romaniei cu Basarabia. Jandarmeria a decis retinerea in forta a celor 5 lideri ai manifestantilor, fara implicarea sau consultarea Primariei Capitalei – o actiune pe care o consideram exagerata. Doamna Gorghiu doreste, prin afirmatiile sale iresponsabile, sa acopere o gafa imensa a Guvernului tehnocat, dand vina pe Primarie. Jandarmeria este o institutie in subordinea Ministerului de Interne, deci a Guvernului. Nu este prima data cand presedintele PNL minte in legatura cu activitatea mea, de aceea o somez pe doamna Gorghiu sa nu mai dezinformeze populatia si sa nu mai provoace campanii de manipulare”, atrage atentia edilul general, intr-o postare pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img