sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Gigi Becali, DISCURS la nunta. Toti au inceput SA RADA! Mai bine TACEA…Ce a putut sa spuna

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a trait o mare bucurie sambata, 12 octombrie, ziua in care si-a maritat fata cea mare. Teodora Becali a devenit doamna Teodora Mincu intr-un eveniment grandios. Cununia religioasa a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon cel nou iar petrecerea s-a tinut intr-un decor de vis, la Palatul Snagov.

Becali, discurs la nunta Teodorei Becali

Patronul celor de la FCSB s-a simtit foarte bine si chiar a ignorat incidentele triste din dimineata nuntii, cand un barbat violent i-a aparut la poarta si a inceput sa loveasca lumea. Gigi Becali a fost tot un zambet, a dansat,  cantat. A aruncat cu bani in stanga si in dreapta, de la lautari si pana la bucatari si ospatari, pe care i-a aliniat in mijlocul localului pentru a le oferi cate 200 de euro pentru serviciile aduse.

Au cantat artisti de seama, de muzica machedoneasca sau nu. Viorica si Ionita din Clejani, Andra, iar evenimentul a fost prezentat de Catalin Maruta. Prezentatorul de la Pro Tv a realizat un moment inedit dupa aducerea tortului si i-a rugat pe miri si pariti sa spuna cateva cuvinte. Cea mai emotionata a fost, de departe, Luminita Becali: „Nici nu pot sa redau prin cuvinte bucuria pe cre o traiesc”, a spus sotia lui Gigi Becali, iar cel din urma a intervenit imediat in dialog:

„Eu am dat prin cuvinte pentru ca eu chiar vreau sa spun ceva. Le-am spus ca vreau sa fac o casa in curte pentru ei. Nu vrea, pai ce, sa ne comande tata si cand sunt maritata?” a spus Gigi Becali, moment in care toti invitatii au inceput sa rada, semn ca au savurat momentul inedit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img