vineri, 26 aprilie, 2024

Giulia Anghelescu, motivul care naște discuții aprinse între ea și Vlad Huidu! Artista a recunoscut că are o obsesie: „Soțul meu îmi atrage atenția foarte des”

Distribuie:

Publicat:

Giulia Anghelescu a vorbit despre singura sa plăcere nevinovată, pe care o numește chiar și obsesie.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Artista se bucură de o familie minunată, pe care a construit-o alături de soțul ei. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Huidu.

Cei doi formează o relație de peste 15 ani și sunt căsătoriți de 10 ani. Împreună au doi copii minunați, pe Antonia Sabina și Eduard Mikael.

Cântăreața a povestit despre cea mai mare obsesie a sa. Vedeta are o colecție impresionantă și, în ciuda rugăminților soțului ei, nu poate să se oprească din cumpărat.

Giulia Anghelescu, despre pasiunea sa

Fiecare femeie are câte o pasiune pentru accesorii, machiaje sau obiecte vestimentare și multe dintre ele nu pot rezista să nu își mărească colecțiile.

În ceea ce o privește pe Giulia Anghelescu, vedeta este foarte cumpătată când vine vorba de piese vestimentare, însă recunoște că are o pasiune la care nu poate renunța.

Este vorba despre obsesia pentru bocanci. Vedeta a mărturisit că în momentul în care se îndrăgostește de câte o pereche, o poartă și un an întreg. În legătură cu acest aspect, soțul ei i-a atras atenția, întrucât oamenii pot să creadă că are doar o singură pereche de bocanci pe care o încalță la nesfârșit.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img