sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 15 decembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti manat de o forta exterioara care te motiveaza sa mergi mai departe si sa dai tot ce ai mai bun. Poate fi vorba despre o persoana pe care o placi si vrei sa o impresionezi.

Taur
Nu uita ca pentru a fi pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita si, daca vrei ca relatia sa mearga in continuare, trebuie sa faci anumite compromisuri.

Gemeni
Simte-te liber sa iti exprimi toate nevoile cand vine vorba de relatia de cuplu. Daca nu faci un pas in fata, va face altcineva o schimbare pe care trebuie sa o accepti.

Rac
Daca esti pozitiv si incepi ziua binedispus, vei vedea ca viata ta nu este asa rea. In plus, lucrurile vor merge bine pe toate planurile in zilele urmatoare.

Leu
Circumstantele situatiilor de azi te vor pune intre ciocan si nicovala. Va trebui sa declari razboi sau sa te predai, pentru ca o intelegere amiabila nu este posibila.

Fecioara
Vei deveni foarte agresiv cand cineva va incerca sa-ti puna in pericol relatia de iubire sau sa spuna ceva rau despre partenerul tau.

Balanta
Ridica-te si sa ia masuri! Forte din toate partile trag de tine din toate unghiurile, iar provocarea ta va fi aceea de a le mentine in echilibru.

Scorpion
Ziua de joi te va gasi in pozitia de arbitru, pentru ca, pur si simplu, ai mintea detasata, iar oamenii au nevoie de asa ceva pentru a-si rezolva disputele.

Sagetator
Vei fi tentat sa faci totul in viteza, dar este foarte probabil sa nu stii cum sa-ti concentrezi atentia si energia. Ia-o mai usor si nu irosi aceste resurse.

Capricorn
Latura ta romantica va inclina sa adopte o atitudine egoista, nerabdatoare. Nu trebuie sa fii posesiv pentru a mentine loialitatea altora.

Varsator
Vei descoperi ca este usor sa incepi proiecte noi astazi, in special cele care implica elemente creative sau romantice.

Pesti
Asigura-te ca exista o armonie intre nevoile tale si ale celor din jurul tau, iar persoana iubita iti va reprosa ca nu ai mai acordat atentie relatiei voastre.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img