duminică, 19 mai, 2024

Ileana Sterp, în doliu! Anunțul dureros făcut de sora lui Culiță: „De azi, ochii tăi blânzi ne privesc din Cer! Gândul nostru va fi mereu la tine, atât cât vom trăi!”

Distribuie:

Publicat:

Momente triste pentru Ileana Sterp. Străbunicul fiicei sale a încetat din viață la vârsta de 93 de ani

Zi tristă pentru familia Sterp. Bunicul soțului Ilenei Sterp, părintele Ioachim, s-a stins din viață astăzi, 14 Ianuarie. Atât vedeta, cât și familia acesteia era foarte apropiată de părintele Ioachim, iar vestea decesului a venit ca un șoc pentru toți.

Ileana Sterp, îndurerată de pierderea părintelui Ioachim

Părintele Ioachim, în vârstă de 93 de ani, s-a stins din viață astăzi. „Moșul”, așa cum îi spunea sora lui Culiță Sterp, slujea la Mănăstirea Măgura și era foarte apropiat de familia vedetei.

Vestea tristă a fost anunțată de Ileana Sterp, care este profund îndurerată de pierdere. Aceasta l-a vizitat ieri, 13 Ianuarie, însă părintele Ioachim nu era într-o stare foarte bună.

„ De azi, ochii tăi blânzi ne privesc din Cer! Părintele Ioachim a împlinit ieri 93 de ani, tot ieri l-am văzut pentru ultima dată în viață, dar el nu ne-a mai privit, doar ne-a auzit. Sufletul lui se pregătește să plece în pace la Domnul…

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img