duminică, 28 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA: “A inceput…”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca sesiunea parlamentara de toamna va avea o activitate legislativa‘bogata’, mentionand intre prioritati legile justitiei, Fondul suveran de dezvoltare si investitii, legea pensiilor si legea preventiei. 

‘A inceput sesiunea parlamentara. Am adoptat componenta Biroului Permanent. Va fi o toamna cu o activitate bogata legislativa, cu legi importante care vor fi dezbatute si aprobate in Parlament: legea parteneriatului public-privat, legea preventiei, legea prin care se infiinteaza Fondul suveran de dezvoltare si investitii, legile justitiei si alte legi la care se lucreaza si in cadrul coalitiei de guvernare si in cadrul Guvernului. Legea pensiilor este o lege deosebit de importanta, de asemenea’, a precizat Liviu Dragnea, la Parlament.

El a spus ca alte prioritati legislative vor fi discutate la reuniunile PSD din week-end care se vor desfasura la Constanta.

‘Vom discuta in acest week-end si alte prioritati legislative impreuna cu colegii din partid si cu colegii de la ALDE si de luni incepem programul legislativ’, a adaugat Dragnea.

Liderul PSD a punctat ca la aceste reuniuni se va aborda si tema infiintarii Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Convorbirilor, propusa de Calin Popescu Tariceanu.

‘Vom discuta despre aceasta propunere in week-end, voi discuta cu colegii mei in partid. Nu am automat ceva impotriva, o sa vedem care sunt detaliile. Ideea nu mi se pare gresita. O sa discutam detaliile acestei initiative legislative pentru ca nu este o initiativa neimportanta si sa vedem daca cei care au initiat-o au gandit toata arhitectura’, a adaugat Dragnea.

Potrivit acestuia, la reuniunile din week-end Guvernul va prezenta punctul de vedere in privinta Pilonul II de pensii, despre accize, impozitul pe dividende si despre alte masuri guvernamentale. ‘Asa am convenit, ca in acest week-end la intalnirea intre Guvern, CExN si grupurile parlamentare sa se discute si acest lucru. (…) Si eu si colegii mei asteptam cu interes sa ne prezinte Guvernul care este parerea lor’, a adaugat Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img