duminică, 28 aprilie, 2024

MURGENI:Minori delincventi, prinsi de politisti

Distribuie:

Publicat:

Politisti din cadrul Politiei orasului Murgeni au identificat patru tineri cu varste de 15 si 16 ani, care au distrus anvelopele mai multor autovehicule. Pe numele acestora a fost intocmit dosar de cercetare penala.

In luna noiembrie., la Politia orasului Murgeni au fost primite 7 sesizari de la persoane din orasul Murgeni care au afirmat ca le-au fost distruse, prin taiere, anvelopele de la autoturisme.

Politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei orasului Murgeni au efectuat cercetari si au stabilit faptul ca in noaptea de 19/20 noiembrie a.c. au fost distruse prin taiere 9 anvelope de la sapte autovehicule parcate de proprietari in fata imobilelor in care locuiesc. Prin comiterea faptelor a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat persoanele banuite de comiterea acestor fapte ca fiind patru tineri, cu varste de 15 si 16 ani, din orasul Murgeni.

Fata de acestia sunt continuate cercetarile, pe numele lor fiind intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de distrugere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img