luni, 29 aprilie, 2024

Nelu Tataru i-a invins pe Boros si Arcaleanu ! Urmeaza “mazilirea” razvratitilor din PNL Vaslui ?

Distribuie:

Publicat:

Actual deputat in Parlamentul Romaniei, huseanul Nelu Tataru, a fost reales in cursul serii de vineri in functia de preşedinte al Filialei Teritoriale PNL Vaslui . Acesta a fost sustinut in fata delegatilor din comunele vasluiene chiar de actualul premier Florin Citu . Prim-ministrul Romaniei le-a transmis celor prezenti ca Nelu Tataru este alegerea potrivita pentru suflarea liberala vasluiana . In urma rezultatului, fostul ministru al Sanatatii a fost votat de un numar de 255 de membri PNL prezenţi la conferinţa de alegeri . Contracandidatii sai la sefia partidului au fost prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş . In urma numaratorii voturilor, Arcaleanu a strans 40 de voturi , iar Boros 15 . De mentionat ar fi faptul ca ultimii doi in urma votului si-au pierdut atat functiile de conducere cat si pozitiile din biroul permanent .

“O mare onoare să fiu astăzi aici, să-l susţin pe prietenul Nelu Tătaru. Să ştiţi că vom putea peste câţiva ani să discutăm despre ce s-a întâmplat în pandemie, cât de greu a fost. L-aţi văzut peste tot la televizor, dar eu ştiu ce era în spate, el cu problemele lui în sănătate, eu cu ale mele cum să fac rost de banii de care avea el nevoie. Acele momente ne-au apropiat foarte mult. De aceea sunt astăzi aici să-l susţin. Sunt sigur că este omul de care aveţi nevoie, pentru că dacă a administrat un domeniu atât de dificil în cea mai mare criză din ultima sută de ani, va administra foarte bine şi această filială în perioada următoare”, a afirmat premierul Florin Cîţu.

Nelu Tătaru le-a mulţumit colegilor pentru încredere şi le-a transmis că este momentul pentru unitate în partid.

“Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată şi îi asigur ca vom fi in continuare o echipă, o echipa câştigătoare. În ultimul timp, în organizaţia noastră au fost anumite tensiuni, anumite declaraţii ale unor colegi. Acum este momentul sa ne reunim în jurul valorilor liberale. E vremea pentru unitate şi pentru calm. Mulțumesc colegilor liberali care m-au reconfirmat azi, prin vot democratic, în fruntea organizației județene a PNL Vaslui. Echipa PNL Vaslui susține candidatura premierului Florin Cîţu, ca și garanție pentru dezvoltarea Moldovei! Rămânem echipă pentru viitor”, a declarat Nelu Tătaru.

Marius Arcaleanu- a mai pierdut o lupta sau a mers ca fiind “mana moarta” a presedintelui Tataru

La doar cateva mii de voturi sa il invinga pe Dumitru Buzatu in cursa pentru presedintia CJ Vaslui, Marius Arcaleanu a surprins pe toata lumea dupa ce a incercat sa negocieze cu Buzatu si Dan Marian, imediat dupa anuntarea infrangerii pentru CJ . Acest lucru a suparat multa lume din PNL Vaslui, inclusiv pe presedintele NELU TATARU care este renumit pentru “precizia chirurgicala” cu care taie in partid cand ii sunt nesocotite ordinele . A urmat o perioada tensionata in care scaunul din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Vaslui , post pe care l-a primit fiind numit politic dupa ce nu a putut fi “uns” pe functia de PREFECT AL JUDETULUI desi s-au facut incercari cu duiumul . Relatia dintre Arcaleanu si Tataru s-a rupt definitiv cand s-a concretizat faptul ca Arcaleanu ii face jocurile vicepresedintelui CJ Vaslui – Dan Mihai Marian . Iar de atunci, lucrurile nu au mai fost la fel deloc . Marius Arcaleanu fiind practic mintit de colegi ca va fi sustinut pentru presedintie . Desi multi vorbesc despre faptul ca Arcaleanu ar fi tinut din frau de o persoana de la Bucuresti, fiind folosit ca o “mana moarta” in cursa pentru presedintia partidului in folosul lui Nelu Tataru, iar drept rasplata va fi faptul ca acesta isi va pastra functia pe care o detine in acest moment la Casa de Sanatate . Vom vedea in viitor daca acest lucru este real si daca acesta isi va pastra scaunul cald si salariul atractiv .

Dumitru Boros – primarul de Barlad care a vrut mai mult decat scaunul din primarie

Avocatul Dumitru Boros, primarul de Barlad, a vrut mult functia de presedinte a PNL Vaslui, iar pentru acest lucru a facut multe drumuri la Bucuresti, deschizand multe usi atat la Florin Citu cat si la Ludovic Orban . Ce nu a luat in calcul domnia sa, este faptul ca Nelu Tataru este omul faptelor si mai putin al jocurilor de culise copilaresti . Lucru care l-a costat cam toate functiile din partid si pe viitor conform barfelor, o marginalizare in partid .

Primarii din judetul Vaslui, razvratiti de faptul ca Nelu Tataru nu le raspunde la telefon , discutand cu acestia doar prin interpusi, in speta Daniel Onofrei – unul din subprefectii judetului Vaslui

Ultimele “razvratiri” din interiorul Partidului National Liberal – Filiala Judeteana Vaslui, au la baza o lipsa de comunicare dintre primari si Nelu Tataru. Ba mai mult, acestia scot in evidenta faptul ca fostul ministru al sanatatii, le-a oferit prea multa putere la cativa oameni din jurul lui care ii aduc acestuia doar reprosuri . Multi dintre primari se plang ca nu sunt sustinuti si consiliati , ca nu le sunt deschise usi sau macar sa fie intrebati de “sanatate” . Lipsa sedintelor a adus la o nebunie in cadrul organizatiei care nici acum nu este prea “roza” . De mentionat ar fi faptul ca daca la alegerile trecute, Nelu Tataru era inconjurat de persoane din zona Husului, acum acesta se pare ca are mai multa incredere in primarii din zona municipiului Vaslui . Lucru care deja i-a deranjat pe multi , iar acest lucru o sa se resimta . Voci liberale deja chicotesc spunand ca presedintele a avut nevoie de niste oameni , iar mai apoi i-a uitat complet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img