sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Rasturnare de situatie in cazul sirianului gasit mort intr-un geamantan, in portbagajul unei masini. Sotia acestuia a fost retinuta, alaturi de amantul ei. Femeia, consilier la ministerul Muncii, declara zilele trecute, in fata anchetatorilor, ca nu si-a mai vazut sotul din decembrie 2014, de cand a fost dat de altfel si disparut. Barbatul fusese dat disparut de concubina lui anul acesta, in ianuarie, desi nu se mai stia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, in varsta de 53 de ani, locuia in Bucuresti, intr-un bloc situat intr-un complex rezidential, insa avea resedinta in localitatea constanteana Navodari. El detinea doua societati comerciale care prestau servicii pentru lantul hotelier Phoenicia. Cadavrul acestuia a fost gasit, miercuri, intr-o geanta aflata in portbagajul unei masini cu numar de Constanta, inscrisa pe firma Perla Majestic, care era parcata pe Soseaua Pantelimon, vizavi de Sectia 9 de Politie.

Politistii au deschis portbagajul dupa ce au fost anuntati de niste muncitori care lucrau in zona si care trebuiau sa mute masina ca au simtit un miros puternic. Trupul sirianului era intr-o stare avansata de putrefactie, dar nu fusese transat, ci asezat in asa fel incat sa incapa in geanta, au relevat cercetarile de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite