duminică, 28 aprilie, 2024

O eleva cu dizabilitati din Cluj a fost batuta si amenintata cu moartea chiar de un profesor – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Caz extrem de grav in Cluj! Duminica seara, intr-un internat din orasul Cluj, eveniment extrem de grav s-a produs. O eleva de clasa a VII-a a fost batuta si amenintata cu moartea chiar de pedagoga.  Incidentul are loc chiar in internatul in care copii ar trebui sa se simta in siguranta! Intr-o filmare realizata de elevii care au fost martori se vede clar cum fata este trasa de par, lovita si amenintata cu moartea de pedagoga. Pedagoga a avut si ''sustinere'' un al cadru didactic i se alatura: Un incident deosebit de grav a avut loc duminica seara, la internatul Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca. O eleva de clasa a VII-a a fost batuta de pedagoga. Motivul este halucinant.  “Treci in dormitor. Si tu, hai si tu! La dormitor, nesimtito!”, “Te omor, te omor!”.

Imediat dupa incident, elevii cazati in internat au iesit in strada, unde au asteptat mai bine de o ora, pana la miezul noptii, ca sa se calmeze spiritele.
Directoarea liceului a venit si ea in strada sa discute cu elevii, dar in momentul in care a vazut ca totul este filmat de echipa NCN, a precizat doar ca “s-au certat copiii”, apoi nu a mai facut nicio alta declaratie. S-a retras in cladire si desi reporterul NCN a insistat ulterior sa mearga in biroul acesteia pentru un punct de vedere, directoarea s-a multumit sa ne transmita un mesaj prin portar: nu poate sa coboare pentru ca dorm copiii si sa revenim dimineata.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img