vineri, 26 aprilie, 2024

Oana Roman si Marius Elisei, 5 ani de cand s-au logodit! Mesajul emotionant al vedetei

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman si Marius Elisei aniverseaza cicni ani de cand s-au logodit, iar intre timp cei doi au facut si mare nunta si au devenit parintii unei superbe fetite. Oana a tinut sa aminteasca de acel moment de acum cinci ani printr-un mesaj pe reteaua de socializare.

„13 decembrie 2013, 13 decembrie 2018

Acum 5 ani imbodobeam bradul si •eliseimarius a venit langa mine, a deschis cutiuta si a pus intrebarea! Si eu am zis da. De atunci am trecut impreuna prin foarte multe, cat pentru 2 vieti. Am fost realmente alaturi si la bine si la rau.

Am trecut peste operatiile mele, ale lui, peste lungile nopti cu febra ale Isei, am trecut impreuna prin momente de cumpana, dar si de imensa bucurie. Am trecut peste momentele in care eu am spus ca nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile in care nu aveam nici un leu, peste critici, rautate, ura si invidie.

Am mers mereu mai departe, ne am ridicat peste toate zidurile care ni s-au pus in fata, si nu ne -a despartit nimic. Pentru ca ne uneste iubirea! Si un copil minune! Ne-am imbogatit cu iubire, amintiri frumoase, zambete, si sentimentul ca ne apartinem unul altuia!”, a scris Oana Roman, pe retelele de socializare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img