sâmbătă, 2 martie, 2024

Perchezitii masive in judetul Iasi

Distribuie:

Publicat:

22 perchezitii in judetul Iasi pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in contrabanda cu tigari

Politistii de frontiera ieseni, sub coordonarea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, efectueaza in aceasta dimineata 22 perchezitii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infractional organizat ce are preocupari in sfera contrabandei cu tigari.

In urma activitatilor informativ-operative desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, s-a stabilit ca mai multe persoane de pe raza judetului Iasi au ca principala preocupare contrabanda cu tigari.

Astfel, astazi 07 decembrie, incepand cu ora 06.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului  Politiei de Frontiera Iasi sub coordonarea procurorului DIICOT- Serviciul Teritorial Iasi, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau, efectueaza 22 perchezitii domiciliare pe raza judetului Iasi, urmand sa fie puse in aplicare 23 de mandate de aducere la audieri.

In documentarea activitatilor infractionale s-a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul I.G.P.R. – Serviciul de Operatiuni Speciale Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img