vineri, 26 aprilie, 2024

Reacția lui Cosmin Seleși, după ce Cabral a anunțat că revine la TV cu vechea emisiune! Ce se întâmplă cu show-ul pe care actorul îl moderează în prezent: “Nu-mi vine să cred”

Distribuie:

Publicat:

La scurt timp după ce Cabral a anunțat că se retrage o perioadă din televiziune, emisiunea pe care o prezenta a fost înlocuită de o alta, moderată de Cosmin Seleși, care a avut premiera în decembrie, anul trecut.

Acum, însă, soțul Andreei Ibacka a decis să se întoarcă pe micile ecrane. Iată ce reacție a avut Cosmin Seleși când a auzit marea veste, dar și ce dezvăluiri a făcut despre proiectul în care este implicat.

Cosmin Seleși a dezvăluit ce se va întâmpla cu emisiunea moderată de el, după ce Cabral și-a anunțat revenirea la TV

Vestea că soțul Andreei Ibacka a hotărât să-și reia activitatea pe micile ecrane i-a bucurat extrem de tare pe cei de acasă, care așteptau cu nerăbdare revenirea prezentatorului TV în televiziune. Totodată, telespectatorii s-au întrebat și ce urmează să se întâmple cu emisiunea prezentată de Cosmin Seleși, care i-a luat locul celei moderate de Cabral. Actorul a dezvăluit că primul sezon se apropie de final, dar nu a oferit alte detalii despre proiectul în care este implicat: "Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună.

COntinaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img