duminică, 19 mai, 2024

S-a însurat fiul Ancăi Țurcașiu! Declaraţii emoţionante: «De astăzi, am doi copii, nu unul»

Distribuie:

Publicat:

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit civil! Actrița nu-și mai încape în piele de bucurie și a publicat primele imagini de la evenimentul special. Internauții n-au ezitat să îi transmită „casă de piatră” lui Radu și soției lui.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit civil

Anca Țurcașiu a dezvăluit, vineri, 29 aprilie, că fiul ei Radu s-a căsătorit. Actrița a publicat pe Instagram o serie de imagini de la cununia civilă a fiului său cu iubita lui, Andreea. Anca Țurcașiu a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale adresat lui Radu și Andreei.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Pentru cununia civilă, Andreea a ales să îmbrace o rochie neagră, iar în picioare a avut o pereche de pantofi tot negri. Anca Țurcașiu a purtat un costum negru, cu cămașă albă.

Internauții nu au ezitat să le ureze tinerilor „casă de piatră”. Printre aceștia, s-au numărat și câteva vedete.

„Să fie fericiți”, a scris Ioana Ginghină. „Vai, ce veste minutată! Să fie fericiți toată viața!”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu. „Felicitari”,  a scris și Carmen Brumă. „Să le fie bine și frumos! Iar tu să te bucuri de ei toată viața!”, a transmis Corina Dănilă.

Ce sfat i-a dat Anca Țurcașiu fiului ei

Anca Țurcașiu și fiul ei, Radu, au o relație foarte frumoasă, iar artista îl susține necondiționat. Deși nu își mai aduce aminte de sfaturile primite de la părinții săi, Anca Țurcașiu a mărturisit ce sfat i-a dat lui Radu.

„Nu îmi aduc aminte ce sfaturi mi-au dat părinții mei, dar pot să spun ce sfat i-am dat eu fiului meu. Să facă o meserie în care să nu aibă șefi vreodată. Să își găsească o meserie în care să fie propriul său șef”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Antena Stars, la începutul lunii martie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img