luni, 29 aprilie, 2024

Semnele nevazute ale unui aparat reproducator sanatos

Distribuie:

Publicat:

Ai nevoie de sperma puternica pentru a ramane insarcinata, dar nu este suficient daca numarul de spermatozoizi este redus. De aceea trebuie sa identifici semnele nevazute alei unei sanatati bune.

1. Face sport

Potrivit cercetatorilor de la Harvard, barbatii care fac exercitii fizice timp de 15 ore pe saptamana sau mai mult au o concentratie a lichidului seminal de 73% de ori mai mare. Prin sport nu numai ca isi mentin greutatea in limite normale, dar au si un nivel mai mare de antioxidanti. Oamenii de stiinta din Elvetia au descoperit ca sperma barbatilor cu circumferinta taliei mai mare de 101 cm este mai slaba calitativ iar la cei care petrec mai mult de 20 de ore pe saptamana concentratia este cu 44% mai mica.

2. Este nefumator

Nicotina afecteaza foarte mult calitatea reporducerii, pentru ca reduce calitatea actului sexual si modifica ADN-ul care se transmite viitorilor copii.

3. Ii place sa manance peste 

Pestele si acizii grasi Omega-3 sunt foarte buni pentru calitatea si cantitatea semintei omului tau, pentru ca acestea ajuta la buna circulatie a spermatozoizilor.

4. Nu mananca prostii

Carnea procesata, mancarea de tip junk-food si fast-food afecteaza calitatea de reproducere, pentru ca interactioneaza negativ cu testosteronul si produce efecte adverse in organism.

5. Nu poarta lenjerie stramta

Daca poarta colanti sport stramti sau boxeri lipiti de piele, organele lui nu stau intr-o pozitie foarte fireasca. Lenjeria de corp prea stramta incalzeste scrotul si temperatura crescuta omoara sperma.

6. Nu merge cu bicicleta

Cand merge cu bicicleta la birou, prin trafic, protejeaza mediul de poluare, dar se incinge foarte tare in zonele intime. Temperatura crescuta omoara spermatozoizii, care au nevoie de o temperatura moderata pentru a functiona cum trebuie.

7. Nu isi tine telefonul in buzunar

Radiatiile de la telefoanele mobile reduc calitatea lichidului seminal prin orbirea spermatozoizilor si afectarea ADN-ului.

sursa: feminis.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img