vineri, 26 aprilie, 2024

Sorina, fetita adoptata de familia din America: „Mami mi-a zis sa nu vorbesc cu voi niciodata pentru ca altfel…”

Distribuie:

Publicat:

Ramona Sacarin a vorbit despre Sorina, fetita pe care a adoptat-o pentru a o duce in America. Asistentii maternali din Baia de Arama au sfatuit-o sa nu vorbeasca cu ea si sotul ei.

Ramona Sacarin, mama adoptiva a Sorinei, a facut noi dezvaluiri legate de cazul care a ajuns pe primele pagini ale presei si a revoltat toata Romania. Conform declaratiilor facutea chiar de ea, fetita de 8 ani nu fusese pregatita pentru mutare de catre familia din Baia de Arama la care locuia. Se pare ca ea era tinuta de doua luni in mod ilegal de Mariana Saramat.

Intrebata de ce parere are despre modul in care a fost luata Sorina din casa in care crescuse, Ramona Sacarin s-a aratat si ea afectata. „Il vad suparator. Dar mai suparator mi se pare ce a dus la acea situatie. Faptul ca a fost retinuta ilegal timp de aproximativ doua luni de niste persoane care aveau niciun drept. I-au indus acestui copil o stare de spaima ca o luam sa-i facem rau.. Din fericire, Sorina a inteles ca lucrurile stau altfel. De cand e cu noi e foarte bine, mananca, se joaca, povesteste. Am fost martora la niste imagini scandaloase. Dar mai important e ce a condus la aceasta situatie”, a declarat ea intr-un interviu.

Sorina: „Mami mi-a zis sa nu vorbesc cu voi niciodata pentru ca altfel…”

Ramona Sacarin a dezvaluit ca asistentii maternali i-au spus micutei Sorina sa nu vorbeasca si sa nu se apropie de familia adoptiva.

„Un copil de opt ani nu are capacitatea sa discearna ca merge in familia lui, unde va fi bine. Pentru ca acest copil nu a fost pregatit pentru adoptie. Mai mult decat atat, a fost pregatita impotriva acestui moment. Avem dovezi.. ca pe toata perioada de potrivire.. in permanenta o pregatea pe Sorina sa nu interactioneze cu noi. Sorina mi-a spus in seara asta ca „mami mi-a zis sa nu vorbesc cu voi niciodata pentru ca altfel ma luati. Sorina va face consiliere psihologica atat cat vom considera noi ca va fi nevoie. Aceasta familie nu numai ca nu a pregatit-o, dar a pregatit-o impotriva noastra”, a mai declarat Ramona Sacarin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img