Dialog incendiar in direct la TV! Ionut Chirila l-a iritat pe Becali: „Gigi, am o experienta inzecita fata de toti care s-au perindat pe la Steaua”. Finantatorul FCSB a venit cu o replica „usturatoare”

Publicat:

Ionuţ Chirilă şi-a dat cu părerea despre banca tehnică a FCSB şi despre parcursul echipei din acest sezon şi cel precent. Totuşi, la un moment dat, fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureş l-a iritat pe Gigi Becali din cauza unei replici cu trimitere la Nicolae Dică. 

"Am făcut Steaua campioană că Chiajna. Gigi, eu am o experienţă înzecită faţă de toţi care s-au perindat pe la Steaua", a fost reamarca lui Ionuţ Chirilă, care l-a iritat pe Becali.

Dialogul purtat în studioul ProX a luat amploare şi Gigi Becali a dorit să le transmită un mesaj şi contestatarilor, dar în special lui Ionuţ Chirilă: "Şi ce ai făcut mai departe? Tu nu ai fost angajat să o faci campioană pe Steaua. Eu nu am termenii lui Ionuţ Chirila, dar eu am faptele. Eu nu sunt cu vorbele. Ionuţ Chirilă trebuie să meargă în Spania sau Italia, la o echipă care are 300 de milioane de investit şi să facă o echipă aşa cum zice el. În România, ne cârpim şi noi cum putem. Dacă în România faci cu 10 milioane ce fac ei în Spania cu 500 de milioane sau cu un miliard, atunci nu ar mai fi fotbalul aşa". 

Ionuţ Chirilă este liber de contract din aprilie 2017 şi a susţinut de nenumărate ori că este blocat în această meserie de oameni importanţi din fotbalul românesc: "Toţi îmi dau lecţii. Eu nu mă refer acum la Ionuţ. îi mulţumesc pentru părere, dar nu am nevoie de sfaturi. Să-i dea sfaturi lui Dică, că el e antrenor. Acum, ii dau şi eu un sfat lui Ionuţ Chirila. Îi dau cu dragoste. Să se ducă la o echipă şi să facă performanţă. Că şi Cârţu vorbeşte atâta despre fotbal, iţi zice de box to box şi de mox to mox, dar apoi când e pe bancă dă cu picioarele pe acolo", a încheiat finanţatorul vicecampioanei României. 

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img