joi, 29 februarie, 2024

Colectia de masini a actorului Paul Walker va fi scoasa la vanzare

Distribuie:

Publicat:

Colectia de masini de lux a actorului Paul Walker, care a decedat pe 30 noiembrie intr-un accident de automobil, va fi scoasa la vanzare.

 Reprezentantii magazinului de piese auto si de masini de curse Always Evolving, care i-a apartinut lui Paul Walker, se vor ocupa impreuna cu administratorii averii actorului de vanzarea colectiei de 30 de masini de lux, printre care se afla automobile din marcile BMW, Audi, Mustang si Porsche, informeaza contactmusic.com.

Administratorii averii lui Paul Walker nu i-au folosit numele acestuia in legatura cu vanzarea, explicand ca actorul nu si-ar fi dorit ca pretul masinilor sa creasca datorita celebritatii sale.

Vanzarea masinilor se va realiza prin intermediul unor agenti specializati in astfel de tranzactii.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul Porsche GT Carrera, condus de prietenul sau, Roger Rodas, a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si soferul automobilului, de asemenea decedat in accident, participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.

Departamentului de politie din Los Angeles, la capatul unei anchete care a durat aproape patru luni, a stabilit in luna martie ca motivul producerii accidentului a fost viteza excesiva si ca automobilul nu avea probleme tehnice.

Dupa moartea lui Paul Walker, magazinul Always Evolving, infiintat in 2012 de Walker si Roger Rodas, a fost inchis in decembrie, conform unor surse, desi site-ul firmei este inca functional.

Averea lui Paul Walker a fost estimata la 25 de milioane de dolari, iar fiica actorului, Meadow, in varsta de 15 ani, va mosteni intreaga avere, aceasta fiind desemnata singurul beneficiar al averii, in testamentul lasat de Walker.

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul “Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum “Highway to Heaven”, “Throb” si “Tanar si nelinistit”. Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum “Varsity Blues” (1999), “The Skulls” (2000), “Timeline” (2003), “Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucand in franciza “Furios si iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat in Statele Unite ale Americii lungmetrajul “Hours”, in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista “Zona de pericol/ Brick Mansions”, care a avut premiera in Romania pe 25 aprilie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img