luni, 29 aprilie, 2024

Tigari de contrabanda ascunse in trenul PRIETENIA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi Feroviar, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit 85.400 de tigarete (4.270 pachete), ascunse intr-un loc special amenajat in sasiul unuia dintre vagoanele trenului accelerat 401, care urma sa intre in Romania din Republica Moldova.

In data de 30 octombrie, la ora 20.45, politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi Feroviar au efectuat formalitatile de frontiera pentru intrarea in tara a pasagerilor trenului accelerat nr.401, care circula pe relatia Chisinau – Iasi – Bucuresti

"In baza unei informatii detinute, lucratorii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra vagoanelor trenului. Astfel, au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, intr-un loc special amenajat, confectionat in sasiul unui vagon, pe capetele acestuia, mai multe pachete cu tigari de contrabanda." declara  Denis Mihaela LAZAR – purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca tigarile apartin cetateanului roman E.M., in varsta de 30 de ani, insotitorul vagonului.

S-a realizat inventarierea bunurilor descoperite si a rezultat cantitatea totala de 85.400 tigarete (4.270 pachete), de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura ridicarii tigaretelor in vederea confiscarii, iar persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img