vineri, 26 aprilie, 2024

Tragedie intr-un sat vasluian : un barbat si-a macelarit cu un topor sotia si fiul

Distribuie:

Publicat:

 

UPFATE : " La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. 

La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului.

Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. 

Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală. " se arată in comunicatul IPJ Vaslui

 

Stirea inițială : Situatie incredibila in judetul Vaslui. Politistii s-au deplasat la un eveniment rutier in localitatea Costesti, unde un autoturism iesise inafara spatiului carosabil . Cand au ajuns la fata locului, autoritatile au observant faptul ca soferul era plin de sange, desi prezenta contuzii minore in urma accidentului de circulatie . Fiind intrebat de ce prezinta atatea urme de sange, acesta le-a mărturisit faptul ca si-a macelarit cu un topor sotia si fiul acasa, in localitatea Corni Albesti . Imediat au fost alertate autoritatile din zona unde a fost indicat faptul ca ar fi victimele, iar la fata locului au ajuns imediat politistii cat si echipajele de prim ajutor . Din nefericire, victimele aveau rani incompatibile cu viata . Nu se stie pana la aceasta ora de ce soferul in varsta de 67 de ani, si-a ucis cu o bestialitate iesita din comun sotia de 70 si fiul de 46 de ani .

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img