Tragic: Un barladean in varsta de 20 de ani a pierdut lupta cu leucemia

Publicat:

Costel George Gheorghiu (20 ani), tanarul diagnosticat in 2010 cu leucemie acuta limfoblastica, a murit marti dimineata. Familia nu are posibilitati sa-l ingroape dupa ce au cheltuit toti banii cu tratamentul copilului lor

 Ieri, 31 martie 2015, la ora 9 dimineata, tanarul George a pierdul lupta cu o boala teribila: leucemia. Familia indoliata are nevoie de ajutor financiar pentru a-l ingropa crestineste. Luni, 1 aprilie, parintii l-au preluat de la morga Clinicii de Oncologie Iasi. Nu au fost stabilite detalii privind capela unde va fi depus trupul neinsufletit, ori ziua inmormantarii.

 “Cunoscut sau nu, moartea unei persoane seamana tristete, dar aceasta este cu mult mai mare atunci cand ai fost alaturi de acea persoana si ai incercat sa o ajuti in lupta cu boala. Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Nu te vom uita niciodata! Haideti cu toti sa-i intindem o mana de ajutor deoarece cheltuielile facute pana in prezent au intrecut cu mult posibilitatile familiei si totodata sa-i aducem un ultim omagiu”, este apelul postat de Adrian Mihaila, presedintele asociatiei “Young For You” Barlad, fundatie care a sustinut campanii de ajutorare a adolescentului bolnav.

CITESTE AICI INTREAGA POVESTE

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img