vineri, 26 aprilie, 2024

Update : bărbatul care și-a lovit părinții cu toporul a fost împușcat de polițiști in picior. Individul a fost agresiv și in ambulanta cu salvatorii

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 2: Clipe de groaza seara trecuta in satul Protopopesti din comuna Tăcuta, acolo unde un barbat in vârsta de 33 de ani, și-a lovit ambii părinți cu toporul pana i-a lăsat inconștienți. Individul a fost agresiv cu cei de la ambulanta cât și cu cei de la Politie. Agenții ajunși la fata locului au fost nevoiți sa folosească arma din dotare pentru a-l mai calma pe agresor, acesta din urma fiind împușcat in zona piciorului .

Bărbatul a fost preluat de ambulanta pentru a fi transportat la spital. In drum spre spital bărbatul a devenit agitat si a început sa ii molesteze pe salvatori , aceștia solicitând din nou intervenția polițiștilor. Intr-un final s-a apelat la unitatea antitero din cadrul jandarmeriei pentru ca lucrurile sa nu degenereze .

 

UPDATE 1: Bărbatul agitat de 33 de ani prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanta C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanta și a solicitat prin 112 din nou Poliția. Viața lor este în pericol.!

Ambulanța TIM de la SMURD a preluat tatăl agresorului care are un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă profundă.

Ambulanța B2 a preluat mama agresorului care are și ea un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă superficială..

—–

Scena de groaza in localitatea vasluiana Protopopesti din comuna Tăcuta. Salvatorii vasluieni au primit o solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. 

Imediat la fata locului a fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția. 

Când a intrat în casă , poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat , inconștienți. 

Au fost trimise în sprijin alte două echipaje cu medic de la SMURD și SAJ. 

Între timp agresorul s-a împușcat în condiții încă neprecizate. 
Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img