sâmbătă, 3 iunie, 2023

Valcov A DEMISIONAT din functia de ministru al Finantelor

Distribuie:

Publicat:

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor. „Premierul va mai amana cateva zile nominalizarea unui nou ministru, in asteptarea finalizarii proiectului noului Cod Fiscal”, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

 Duminica dupa-amiaza, Presedintia a transmis un comunicat in care presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru al Finantelor a lui Darius Valcov, mentionand ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze, avand in vedere ca procurorii DNA  au dispus efectuarea urmaririi penale.

 „Avand in vedere ca procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de ministrul Finantelor, domnul Darius Valcov, m-as fi asteptat ca domnul Valcov sa demisioneze din functie, intelegand ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului, ceea ce nu s-a intamplat. In aceasta situatie, solicit premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru al Finantelor a domnului Darius Valcov”, spune presedintele Iohannis in mesaj, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img