luni, 29 aprilie, 2024

Vești BUNE pentru antreprenorii debutanți – Guvernul a adoptat Ordonanţa pentru Start-up Nation 2018! Cand va fi lansat programul

Distribuie:

Publicat:

Ordonanţa pentru Start-up Nation 2018 a fost, în sfârşit, adoptată. Programul va fi lansat imediat după 15 decembrie, anunță Mediafax.

Guvernul a adoptat o Ordonanţă de urgenţă care modifică şi îmbunătăţeşte cadrul de funcţionare al programului Start-Up Nation, lansat anul trecut. Programul stimulează afacerile antreprenorilor debutanţi, oferindu-le un sprijin financiar care poate urca până la 200.000 de lei, incluzând un avans de 30%.

”Răspundem, prin această ediție, unor necesități economice reale, avantajând regiunile și domeniile care au nevoie de cea mai mare susținere din partea statului. Forma finală a schemei de minimis este publicată pe site-ul ministerului și testăm platforma online de înscriere în program, astfel încât în a doua decadă a lunii să deschidem aplicația”, a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat Ștefan Radu Oprea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img