luni, 26 februarie, 2024

Vesti PROASTE pentru Mircea Badea. Ar putea fi dat afara de pe post

Distribuie:

Publicat:

Iesirile necontrolate ale lui Mircea Badea de pe post au dus la decizia din partea unor clienti de publicitate a reclamelor de pe post. Informatia a fost postata pe contul de Facebook de catre Bogdan Naumovici, seful agentiei 23 Communication Ideas, parte a grupului Leo Burnett.

Astfel, daca acesti clienti de publicitate vor continua sa-si retraga spoturile din intervalul emisiunii lui Badea, prezentatorul TV ar putea avea mari probleme cu sefii postului. Realizatorul a afirmat in nenumarate randuri ca este tolerat la postul din Baneasa din simplul motiv ca ar aduce profit investitorilor.

„Dupa ce mai multi clienti si-au retras bugetele de media de pe Antena 3, in urma isteriei lui Mircea Badea, filmul in care ameninta cu bataia si ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

„Eu tot o sa rezolv un handicapat mintal din asta rau de tot de o sa intru la parnaie pe bune, 10 ani cu executare, macar. (…) Prietene, eu pe asta o sa-l caut acasa (…) Hai sa moara in chinuri groaznice daca se poate si sa le sarim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Intr-un alt moment, cand motociclistul a trecut din nou prin fata sediului Antena 3, Badea i-a aratat acestuia semne obscene si l-a injurat.

Sursa: paginademedia.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img