sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Viacons Rutier lucreaza de zor pe strazile din Barlad . Atentie, trafic restrictionat!

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Barlad, informeaza ca de la inceputul acestei saptamani, odata cu reluarea lucrarilor de asfaltare a unui numar de 9 strazi (denumit generic Pachetul „Gheorghe Emandi”), traficul rutier va fi inchis circulatiei, pe segmente, pe strada Cerbului.

Prin urmare, cetatenii municipiului care vor sa tranziteze aceasta artera, unde se lucreaza la refacerea infrastructurii si la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugati sa dea dovada de intelegere si sa foloseasca rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Momentan, traficul a fost inchis pe ambele sensuri de la intersectia strazii Cerbului cu strazile Constantin Costache si Dorna. Totodata, riveranii sunt rugati sa nu isi parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectueaza lucrari si sa permita accesul echipelor de muncitori in zona.

„Demaram, de astazi, lucrarile la cea mai lunga strada din pachetul celor 9 propuse pentru refacerea in totalitatea a infrastructurii rutiere. Strada Cerbului este cel putin la fel de dificila, precum a fost strada Gheorghe Emandi, atat din punct de vedere tehnic, cat si logistic. Avem canalizare menajera si pluviala, conducte de gaze naturale, retele de telefonie si trotuare neliniare, motiv pentru care avem rugamintea ca cetatenii sa inteleaga si sa se conformeze restrictiilor de circulatie, pentru a nu intampina neplaceri si pentru a ne asigura ca lucrarile se vor termina cat mai repede. Este un test si pentru constructor, dar si pentru noi ca cetateni, fiind artera cea mai intens circulata din strazile pe care le vom reabilita in totalitate din Pachetul „Gheorghe Emandi”, dar si cea mai lunga, respectiv 1.667 metri. Aici, pe trotuare vor fi montate pavele iar spatiile verzi nu vor disparea, ci din contra, vom face plantari de arbori si arbusti, oriunde va fi necesar”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img