vineri, 26 aprilie, 2024

5 moduri prin care o sarma ajunge in colon, potrivit unui reputat medic

Distribuie:

Publicat:

Medicul Vasi Radulescu a reactionat la declaratiile Gabrielei Firea si a enumerat 5 moduri prin care poate ajunge o sarma in colon, intre care se numara alimentatia dezechilibrata, masticatia insuficienta, plantarea de o „mana criminala” sau dorinta de a conduce Capitala cu o mana de fier, potrivit Mediafax.

„5 moduri prin care poate ajunge o sarma in colon:

1. Prin plantare de catre o mana criminala. Sunt doua cai principale de acces in colon, pe la extremitatile tubului digestiv. Din pacate, mana nu e suficient de lunga si nu se poate indoi ca sa ajunga in colon din cavitatea bucala. Ramane o poarta de acces.

2. Prin alimentatie dezechilibrata si nevoia de a compensa rapid deficitul de fier.

3. Prin masticatia insuficienta. Multi ignora acest aspect, dar e important sa mestecam bine orice punem in gura.

4. Prin conglomerarea metalelor stranse in corp dupa neutilizarea procedurilor de detoxifiere. Nu te joci cu asa ceva.

5. Prin dorinta acerba de a conduce capitala cu o mana de fier. Cand iti doresti ceva cu ardoare, universul intreg comploteaza pentru a-ti implini visul”, a scris medicul Vasi Radulescu pe pagina sa de Facebook.

Vasi Radulescu este medic cardiolog si initiatorul programului „Leapsa de sanatate”, de informare in domeniul medical. De

Precizarile vin dupa ce Gabriela Firea a declarat, marti seara, ca nu isi explica cum a ajuns o sarma de aproximativ 4 centimetri in colonul sau, precizand ca e posibil sa ramana toata viata cu aceasta intrebare – "daca a fost o intamplare sau daca a fost o mana criminala". S.D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img