duminică, 28 aprilie, 2024

A fost amenajat un spatiu pentru recoltare de sange in municipiul Vaslui 

Distribuie:

Publicat:

În beneficiul pacienţilor, Spitalul Județean de Urgență Vaslui în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad demarează activitatea de recoltare de sânge pentru transfuzii.

Cu sprijinul Consiliului Județean Vaslui și al Primăriei, s-a amenajat și dotat un spațiu adecvat pentru activitatea de recoltare de sânge pentru transfuzii, PUNCT SITUAT IN STRADA ȘTEFAN CEL MARE, BL 413, SC B, PARTER, VASLUI. (în proximitatea spitalului, la strada principală).

În acest sens, de miercuri, 09.03.2022 ora 8.00 va deveni funcțional punctul de donare sânge amplasat la adresa sus menționată.

Pentru cei interesați să doneze sânge miercuri, 09.03.2022, vă rugăm să sunati la numărul de telefon 0235/316626, vineri între orele 08.00 și 13.30 și luni și marti, 08.00-16.00.

Donarea de sânge este darul vieții!

Fără donatori, mulți bolnavi nu ar mai fi în viață astăzi!

Prin alegerea dumneavoastră de a dona voluntar sânge veți avea șansa de a salva vieti!

Prin organizarea și participarea în cadrul acestei campanii, noi, cetățenii vasluieni vom da dovadă de altruism, umanitate, solidaritate, vom demonstra că ne pasă!

Invităm toate persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a dona, să-și anunțe intenția de a dona la numărul mai sus menționat. Capacitatea de recoltare este de aproximativ 40 persoane pe zi.

Vă multumim!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img