sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Acces Direct. Soacra femeii de 44 de ani dispărută de mai bine de un an, dezvăluiri șocante

Distribuie:

Publicat:

O femeie în vârstă de 44 de ani a dispărut de mai bine de un an. Loredana nu și-a mai văzut mama de un an și trei luni, iar acum speră că îl va găsi pe cel vinovat de dispariția mamei sale. Loredana consideră că iubitul femeii, Valentin, are legătură directă cu dispariția femeii. Iată ce a povestit soacra femeii dispărute!

Loredana a mărturisit că nu a mai aflat absolut nimic de ama ei de mai bine de un an și că de atunci parcă și-a pierdut speranța, fiind de părere că cea care i-a dat viață ar fi decedată, în realitate.

Soacra femeii dispărută de mai bine de un an, dezvăluiri șocante

Loredana trece prin clipe de coșmar. Mama ei este dispărută, ea a fost bătută crunt de către soțul ei, care i-a luat și cei doi copii și se confruntă cu probleme destul de grave de sănătate. În tot acest timp și-a căutat mama, dar nu a primit niciun răspuns.

Tânăra este convinsă că dacă mama ei ar fi fost în viață ar fi încercat să îi dea un semn, să o asigure că este bine. Soacra femeii dispărute a intrat în direct la Acces Direct și a povestit ultimele clipe în care a văzut-o pe femeie.

Soacra a mărturisit că, într-adevăr, fiul ei a dat-o afară din casă pe nora ei, deoarece femeia ar fi lipsit o noapte întreagă de acasă și s-ar fi întors în jurul orei 10 dimineața, în stare avansată e ebrietate.

Ce spune soacra femeii despre dispariția misterioasă

Mai mult decât atât, Elena o consideră pe Loredana o mincinoasă și o acuză că nu a avut niciodată grijă de cei doi copii ai ei.

”Pe la 10-11 ziua, beată moartă și cu o sticlă de bere la 3 litri. Eu nu sunt în țară”, a povestit femeia.

Femeia susține că este plecată din țară. De asemenea, Elena a povestit că de când femeia a fost dată afară din casă de către concubinul ei, nu a mai văzut-o niciodată și nu a mai avut niciun fel de legătură cu ea.

Elena, sora femeii dispărute, consideră că vinovată pentru această dispariție misterioasă este chiar Loredana, fiica femeii, care a recurs la un gest necugetat în momentul în care ar fi aflat că mama ei se iubește cu soțul ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img