duminică, 28 aprilie, 2024

Accident rutier pe E581, in afara localitatii Costesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In seara zilei de luni, 28 august, un accident grav s-a produs in apropiere de localitatea vasluiana Costesti. In urma impactului frontal cu un autoturism marca Peugeot, un autovehicul marca Toyota, dotat cu instalatie GPL, a ars complet. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei manevre de depasire in conditii periculoase. Persoana din autoturismul Toyota a suferit cateva rani usoare

La fata locului a fost prezent Bogdan APETREI, prim-adjunctul ISU VASLUI, si Eduard Popica, prefectul judetului Vaslui.

Ambii soferi au fost preluati de catre echipajul SMURD si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, pentru investigatii amanuntite.

STIREA INITIALA : In urma cu scurt timp, un accident rutier grav avut loc pe E 581, in afara localitatii Costesti. In urma impactului, un autoturism a luat foc si a ars integral. Din fericire, nicio persoana nu a suferit leziuni foarte grave. Doua persoane au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare. Traficul la aceasta ora se desfasoara pe o singura banda. 

La fata locului au fost prezente echipaje ale pompierilor Vaslui, un echipaj al pompierilor SMURD si un echipaj din cadrul Biroului Rutier. VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img