luni, 29 aprilie, 2024

Aceste fire mici de pe banane… au un nume si un scop!

Distribuie:

Publicat:

Firele de pe banane sunt sanatoase. Iată pentru ce sunt aceste fire neplăcute ale bananelor!

Urați aceste fire mici de pe bananele dvs. și le eliminați înainte de a le mânca, la fel ca noi? Și vă întrebați uneori de ce există? Avem răspunsul!

Bananele sunt o gustare perfectă, conțin o mulțime de fibre, care sunt bune pentru digestie. De asemenea, conțin potasiu și alte vitamine și minerale. Unii oameni evită bananele, deoarece sunt bogate în carbohidrați și calorii, mai mult decât alte fructe. Bananele au, de asemenea, o lipsă de vitamina C, pe care o au și alte fructe. Cu toate acestea, sunt o gustare bună pentru fibra lor, mai ales atunci când faceți exerciții fizice. Bananele pot preveni crampele musculare, iar carbohidrații vă oferă energie sănătoasă.

Mai întâi, firele au un nume: „floemuri”. Floemele din plante garantează transportul substanțelor nutritive în întreaga plantă, de la frunze la fructe. Floemele sunt factori importanți pentru creșterea și sănătatea plantei. Pe lângă faptul că sunt utile pentru banane, firele acestea sunt de asemenea comestibile!

Firele de pe banane sunt sanatoase

Nu este nevoie să eliminați floamele înainte de a mânca banana. Au un gust bun… Oamenii de știință spun că, în teorie, este posibil să se creeze banane fără floem. Cu toate acestea, multe banane ajung uscate din cauza bolilor, de aceea este mult mai important să crești banane rezistente la boli.

Aceste firisoare pot fi foarte gustoase, dar ele sunt foarte sănătoase! Pe lângă funcția lor importantă care ajută la creșterea bananelor, acestea conțin și multe vitamine, precum potasiu, fibre, vitamina A și vitamina B6. Odată ce banana a fost crescută, aceste vitamine rămân în floeme, făcându-le foarte sănătoase.

Un studiu recent a arătat că bananele acoperite cu pete maronii sunt mai sănătoase decât cele care nu au aceste pete. Prin urmare, acestea trebuie consumate. Mâncarea unei banane foarte coapte oferă câteva beneficii la care nu te așteptai. Cercetările au arătat că consumul unei banane brune are efecte incredibile asupra sănătății. Avem o listă pentru dvs.:

Reduceți șansele de a face cancer! Conțin un ingredient care distruge celulele canceroase.
Reglați tensiunea arterială! Când bananele sunt prea tari, conțin mai mult potasiu, ceea ce stimulează o tensiune arterială bună.
Ajutor împotriva constipației!
Calmează crampe menstruale!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img