sâmbătă, 18 mai, 2024

Acuzații grave la adresa lui Alex Velea. O tânără a susținut că artistul a lăsat-o însărcinată: “Are probleme la mansardă!”

Distribuie:

Publicat:

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Are o familie frumoasă, este un tată minunat și curând va deveni și soțul Antoniei. Dacă în prezent este fericit și liniștit, de-a lungul timpului a întâmpinat multe probleme și a fost protagonistul unor scandaluri de zile mari.

Alex Velea, scandal cu o fană obsedată

Alex Velea este un artist complex și un bărbat pe deplin împlinit. Are o familie frumoasă, este tatăl a doi copii și curând se va căsători cu Antonia. Dacă acum se poate bucura de ce are în liniste, în trecut a avut parte de multe experiențe neplăcute.

Vezi și: Alex Velea, scandal de zile mari cu Andreea Bănică. De ce nu mai vorbește artistul cu fosta lui nașă: „Este vorba despre niște bani!”

Una dintre ele a avut loc în urmă cu câțiva ani, când a fost acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. Scandalul a ocupat prima pagină a tabloidelor mult timp dar, din fericire, a avut un final fericit pentru artist, care și-a demonstrat nevinovația.

Femeia se plimba pe la emisiuni și scandalul devenise unul de amploare. Pentru că era un nume mare, tânăra s-a folosit de acest lucru și la fel și televiziunile care o invitau insistent. Aceasta ajunsese să prezinte chiar o ecografie falsă pentru ca totul să fie mai credibil.

„Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Mi s-a părut la început o glumă.”, a declarat Velea.

Alex Velea, apărat atunci de Măruță

Velea a fost foarte stresat de ce se intampla atunci și la fel și familia sa. Părinții lui s-au implicat puternic din punct de vedere emoțional și nu înțelegeau despre ce este vorba. Mereu se stresează când Alex pătește ceva și ii poartă grija.

Velea își amintește că unii prezentatori au fost serioși și nu au profitat de situatie pentru rating. Printre aceștia se numără Cabral, care i-ar fi oferit dreptul la replică înainte ca subiectul să fie prezentat la emisiunea pe care o modera atunci.

Deși acum sunt dușmani, Velea recunoaște că Măruță l-a ajutat să iasă cu bine din acest scandal. A discutat cu tânăra în emisiunea lui și a pus întrebările astfel încât aceasta să ajungă să spună adevarul. S-a dovedit că avea probleme mintale și își imagina că este însărcinată cu Alex Velea.

“Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine’, a declarat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img