duminică, 5 mai, 2024

Alina Gorghiu, despre amnistie si gratiere: E atat de natural ales de domnul Dragnea momentul

Distribuie:

Publicat:

Parlamentarul liberal Alina Gorghiu susține că momentul ales de Liviu Dragnea pentru a cere amniste si gratiere este natural, facand referire la faptul că subiectul a fost abordat la 29 de ani de la începutul revoluției de la Timișoara.

"A fost indecent faptul că PSD s-a dat în spectacol exact în ziua de 16 decembrie, când se împlineau 29 de ani de la începutul revoluției anti-comuniste de la Timișoara, dar e atât de natural ales de domnul Dragnea momentul pentru a cere amnistie ai grațiere…", a scris Gorghiu pe Facebook.

"De ce cuvintele amnistie și grațiere reprezintă o blasfemie? Eu nu mă tem să pronunț aceste cuvinte. Dacă cineva găsește alte măsuri legislative , alt curs de acțiune să repare în totalitate nedreptățile care s-au produs în justiție, va avea tot sprijinul meu și al partidului. Dacă nu, nu mai ezitați! PSD are obligația să repare nedreptățile și ca să nu-și mai taie venele cei din presa lui Soroșică, plătiți prin Bitcoin", a spus Liviu Dragnea duminica, la congresul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img