sâmbătă, 4 mai, 2024

Andreea Balan si George Burcea, impreuna in vacanta: „Trebuie sa se bucure de vara”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan și George Burcea vor să plece împreună în vacanță, după ce acum câteva luni au anunțat divorțul. Vestea i-a surprins pe toți.

 

Toată lumea credea că Andreea Bălan nici nu mai vrea să audă de George Burcea, însă vedeta a făcut un gest care o să ia prin surprindere pe toată lumea.

Deși sunt în plin proces de divorț iar artista a dezvăluit că șansele de împăcare sunt nule, vedeta a făcut o mutare la care nu se aștepta nimeni. De când a reînceput filmările emisiunii la care este jurat, George își petrece tot mai mult timp cu micuțele Ella și Clara.

Andreea Bălan și George Burcea, împreună de 1 iunie. Cei doi le-au sărbătorit pe fetițe

De 1 iunie, fetițele au fost sărbătorite de ambii părinți, care au petrecut timp cu ele și le-au făcut mai multe cadouri.

Acum, se pare că ei ar fi plănuit să meargă împreună în vacanță, pentru ca micuțele să se distreze și să nu simtă lipsa tatălui, dar foștii soți vor face asta în calitate de prieteni. În plus, se pare că și mama Andreei îi va însoți în escapadele ce vor urma.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci.”. a declarat o persoană apropiată celor doi.

 

Andreea Bălan, divorț de George Burcea. Mărturisiri cutremurătoare: „Nu este ușor să…”

Andreea Bălan, divorț de George Burcea și noi mărturisiri cutremurătoare. Frumoasa artistă a discutat deschis despre separare, iar detaliile sunt emoționante.

Citeste si: Andreea Bălan, divorț de George Burcea. Mărturisiri cutremurătoare: „Nu este ușor să…”

Frumoasa artistă a oferit un nou interviu, în cadrul căruia a abordat divorțul de George Burcea, ruptura produsă între ea și fostul soț, dar și despre noua viață: cea de mamă singură. Totodată, onestă ca de fiecare dată, Andreea Bălan a dezvăluit și detaliile emoționante pe care le-a împărtășit fiicelor ei, pentru a înțelege despărțirea.
“Văd un om foarte puternic, încercat de viață, care a reușit să treacă prin anumite experiențe negative, care s-a întâlnit cu moartea față în față și a reușit să treacă și peste asta. Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine. În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img