sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Barlad : Soferul, de la C.U.P, care arunca gunoiul amendat

Distribuie:

Publicat:

Surprins in “ exercitiul functiunii” , soferul angajat la Compania de Utilitati Publice Barlad a fost amendat de comisarii de la Garda de Mediu. Acesta descarca masina plina cu gunoi in spatele terenului de la Clubul Scolar Sportiv.

Imaginile surprinse cu aruncarea resturilor menajere si vegetale in spatele terenului de antrenament al celor de la CSS Barlad nu au ramas fara ecou.

Comisarii Garzii de Mediu Vaslui s-au deplasat acolo si au constatat ca cele relatate de ziarul nostru, “ Buna ziua, Vaslui”, se confirma. Prim urmare au luat masurile necesare si au transmis conducerii C.U.P Barlad sa niveleze terenul si sa nu mai persiste in astfel de fapte.

“ Sanctiunea ce se va aplica va fi in conformitate cu Legea 211 din 2011 Republicata, art. 19 alin 3 (care interzice abandonarea deseurilor) si are cuantumul prevazut de art.61, alin (1) lit. a, adica de  la 1.000 lei la 2.000 lei, pentru persoanele fizice.

Sanctiunea va fi proportionala cu gradul de pericol social al faptei savarsite, tinandu-se seama de imprejurarile in care a fost savarsita fapta, de modul si mijloacele de savarsire a acesteia, de scopul urmarit, de urmarea produsa, precum si de circumstantele personale ale contravenientului si de celelalte date inscrise in procesul-verbal (conform OG2 din 2011, art.21, alin (3).

Persoana gasita vinovata va fi sanctionata cu amenda de 2000 lei, avand  baza legala mai sus mentionata” au declarat pentru “ Buna ziua, Vaslui” inspectorii Garzii de Mediu Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img