duminică, 28 aprilie, 2024

Barladean arestat pentru ca a talharit o minora de 16 ani in Gradina Publica din municipiu

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii bârlădeni au reținut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie comisă în municipiul Bârlad.

 

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 35 ani, bănuit de comiterea  infracțiunii de tâlhărie.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, la data de 2 august 2021, ora 16.25, în zona de Nord a Grădinii Publice din municipiul Bârlad, bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi deposedat, prin violență, o minoră de 16 ani, de o sumă de bani pe care aceasta o avea asupra sa și ar fi încercat să își asigure scăparea, prin fugă. Alertați prin apel la S.N.U.A.U. 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, deplasați în temeiul sesizării, au depistat bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și au identificat asupra sa, în urma controlului corporal, suma reclamată ca fiind sustrasă.

În cursul aceleeași zile, în urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat față de acesta măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img