sâmbătă, 4 mai, 2024

Becali l-a angajat pe Maruta sa prezinte nunta Teodorei. Ce a povestit dupa eveniment, entuziasmat: “Va spun cu mana pe inima”

Distribuie:

Publicat:

Daca la biserica a purtat o rochie tip printesa, la petrecerea de nunta, Teodora, fiica lui Gigi Becali, a optat pentru o tinuta tip sirena, foarte sexy.

Petrecerea de nunta care a avut loc la Snagov, fata cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, si-a schimbat rochia de mireasa. Aceasta a ales o rochie sexy, decoltata si mulata, care i-a pus in valoare silueta.

Si soacra mica, Luminita Becali si-a schimbat tinuta, optand pentru o rochie de culoare rosie, in timp ce Alexandra, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a ales o rochie aurie.

Nasa Maria Sponte si-a ales o rochie in nunatte de negru si argintiu.

Petrecerea de nunta a fost prezentata de Catalin Maruta, in timp ce sotia sa, celebra cantareata Andra a intretinut atmosfera pentru nuntasii unul si unul prezenti la eveniment.

Gica Hagi s-a numarat si el printre ivitatii la nunta fetei lui Gigi Becali cu Mihai.

„Am prezentat multe evenimente la viata mea si va spun cu mana pe inima ca putini stiu sa se distreze ca machedonii! Nuntile la ei sunt evenimente pline de bucurie, energie, ringul de dans e plin! M-am simtit excelent! Casa de piatra Teodora & Mihai! ? • Palatul Snagov”, a fost mesajul transmis de Catalin Maruta dupa nunta.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, si a alesul ei, Mihai Mincu au facut cununia religioasa sambata. Mirii au ajuns, in jurul orei 17.00, la biserica Sfantul Spiridon Nou din Bucuresti, iar apoi au mers laSnagov pentru petrecere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img