duminică, 5 mai, 2024

Beneficiile unui ten spectaculos! Reduceri pe eMAG!

Distribuie:

Publicat:

Statisticile arata ca doar 11% dintre femeile din intreaga lume au un ten perfect, fara sa foloseasca produse make up. Cum putine dintre noi avem un ten impecabil, ne bazam pe calitatea fondului de ten si a produselor make up pentru a ne bucura de perfectiune.

Baza unui machiaj de exceptie este datorata fondului de ten. In zilele noastre, fondul de ten este cel mai utilizat produs cosmetic. El nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a unei femei. Acesta ne ajuta sa avem un ten impecabil in orice moment al zilei.

Inaintea alegerii fondului de ten trebuie sat ii cont de diferite aspecte, precum:

@ fondul de ten nu este o masca, este doar un mod de a-ti acoperi imperfectiunile si de a da culoare tenului tau.

@ pentru un aspect natural si pentru a nu face discrepant prea mari, trebuie sa alegi o culoare cat mai apropiata de culoarea tenului tau.

@ trebuie sa fii atenta la rezistenta acestuia, omogenitatea si, foarte important sa nu provoace alergii.

Cum nuanta fondului de ten trebuie sa se potriveasca perfect cu nuanta tenului nostru, este important ca si tipul de ten avut sa se potriveasca. Un ten uscat va avea mereu nevoie de un fond de ten mai cremos, care sa hraneasca fata, un ten gras de un fond de ten care sa nu contina ulei, iar un ten mixt de o textura usoara, fina dar cu putere mare de acoperire si capacitate de matifiere, de absortie a grasimilor.

Aplicarea fondului de ten ne da mereu batai de cap. Specialistii in make up considera ca folosirea degetelor este mai buna deoarece buretii sau pensulele tind sa absoarba prea mult produs.

Pregatirea pentru aplicarea fondului de ten este foarte importanta. Curata tenul bine, indepartand orice urma de fard. Foloseste o crema exfolianta si apoi una hidratanta. Daca ai cearcane, nu folosi prea mult machiaj in acea zona pentru ca pielea din jurul ochilor este foarte fina si machiajul folosit in exces poate amplifica ridurile.

eMAG iti pune la dispozitie o gama larga de produse make up, printre care si fonduri de ten.

Pentru a ne face alegerea mai usoara, eMAG ne pune la dispozitie clasificare produselor in functie de brand (81 de furnizori) printre care Max Factor, Maybelline, Vichy etc., tipul de ten avut (gras, normal, uscat, matur, sensibil, cu problem, mixt) sau de culoarea dorita (nuanta inchis, nuanta medie, nuanta deschis).

Discounturile semnificative, de pana la 61%, oferite de eMAG ne fac decizia mai usoara.

Decizia corecta este la un click distanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img