luni, 6 mai, 2024

Borcea, înapoi în fotbal? Dezvăluirile lui Victor Piţurcă

Distribuie:

Publicat:

Victor Piţurcă (62 de ani), fostul selecţioner al României, îl vede pe Cristi Borcea revenit în fotbal după ce va termina de executat pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor. Prezent la un eveniment de lansare al barului fiului său, cel poreclit "Satana" a vorbit şi despre viitorul său în antrenorat.
 

Fostul şef de la Dinamo a ieşit din peisajul fotbaistic după ce a fost condamnat, în 2014, la şase ani şi patru luni de închisoare: "El zice că nu revine, dar eu sunt sigur că, după un an, se va plictisi şi va reveni", a declarat fostul selecţioner al naţionalei României, ofertat în trecut de Borcea: "Cu Cristi au fost tentative, da, în trecut au fost tentative, dar nu s-au materializat, era greu", conform DigiSport.

Piţurcă nu mai vrea să antreneze în Liga 1. Nici o ofertă de la campioana CFR Cluj nu l-ar fi atras pe fostul antrenor al lui Al Ittihad.

"Am spus-o de acum un an, doi ani, eu vreau să mai antrenez afară, aşa că nu era tentant pentru mine nici măcar CFR Cluj. Eu sper că din această vară (n.r.va avea o nouă echipă), din noul sezon…vom vedea", a mai spus Victor Piţurcă.

Fostul şef dinamovist a solicitat fără succes în două rânduri să fie eliberat condiţionat şi va depune o nouă cerere pe 26 august. ProSport a scris, în ianuarie, despre intenţiile lui Cristi Borcea de a reveni la Dinamo.

sursa: prosport

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img