duminică, 28 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Atac ARMAT in SUA! Mai multi oameni au MURIT – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Doua persoane au fost ucise si patru spitalizate luni dupa-amiaza dupa ce un tanar a deschis focul intr-o biblioteca publica din oraselul Clovis, in statul New Mexico (sudul SUA), au anuntat responsabili locali, informeaza Reuters. Agresorul a fost arestat dupa ce politia a inconjurat cladirea. Aceste crime comise intr-un astfel de loc public reprezinta o lovitura tragica pentru localitatea de fermieri situata aproape de granita cu statul Texas, a declarat primarul din Clovis, David Lansford.

“Este o lovitura grea pentru comunitatea noastra”, a spus Lansford intr-o conferinta de presa. “Doua persoane si-au pierdut viata. Familiile lor nu le vor mai vedea venind acasa”, a adaugat el, conform Agerpres.

Responsabila bibliotecii, Vanessa Aguirre, a spus ca era in Biblioteca Publica Clovis-Carter impreuna cu fiul sau cand a intrat un barbat si “a inceput sa traga” in aer, a relatat The Eastern New Mexico News. “Totul s-a intamplat atat de repede”, a mai declarat ea ziarului. Site-ul acestui ziar local a aratat imagini cu politisti inarmati apropiindu-se de biblioteca, in timp ce un tanar era luat de acolo de un politist si o femeie care parea ranita era transportata intr-o ambulanta.

Seful politiei, Douglas Ford, a declarat la conferinta de presa ca tanarul era suspectul. El nu a comunicat numele sau varsta atacatorului prezumtiv, dar a spus ca acesta s-a predat cand politistii au ajuns la fata locului. Ford nu a comunicat nici detalii despre victime, in afara de a spune ca cele doua persoane care au murit erau femei. Ranitii sunt doua femei si doi barbati, a mai declarat Ford. El nu a spus ce varsta au.

Potrivit Eastern New Mexico News, politia a inconjurat cladirea bibliotecii mai mult de o ora.

Clovis, cu o populatie de aproximativ 40.000 de locuitori, este situat la 306 km est de Albuquerque. Aici se afla baza fortelor aeriene americane Cannon Air Force Base.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img