luni, 29 aprilie, 2024

Ce actori celebri aproape s-au batut pentru inima Printesei Diana. Elton John a povestit intamplarea!

Distribuie:

Publicat:

Desi a suferit mult din cauza mariajului sau nefericit si presarat cu adulter de Printul Charles, Printesa Diana avea charm si era curtata de mult barbati celebri si influenti. In cartea sa autobiografica, marele Elton John, prieten de altfel cu regretata Lady Di, a povestit cum in casa lui, in timpul unei petreceri, doi amici de-ai lui, actori, au fost la un pas sa se rafuiasca pentru atentia si gratiile Printesei Inimilor, in perioada in care aceasta era separata de Charles.

Elton John a povestit ca Richard Gere si Sylvester Stallone au fost la un pas sa se ia la bataie in casa lui, in timpul unei cine, din cauza printesei Diana.

„In timp ce lucram la The Lion King, Jeffrey Katzenberg, seful Disney, a venit in Anglia. David Furnish – acum sotul meu – si eu am organizat o cina pentru el si sotia sa si i-am intrebat daca doreau sa cunoasca pe cineva anume, iar ei au spus imediat Printesa Diana.

Asa ca am invitat-o pe Diana, George Michael, Richard Curtis si sotia sa Emma Freud, Richard Gere si Sylvester Stallone, toti aflandu-se in Londra in acel moment”, a scris cantaretul in cartea sa autobiografica, potrivit The Sun. 

Artistul a explicat ca Diana era despartita de printul Charles la acel moment si ca imediat ce ea si Richard Gere, care tocmai divortase de Cindy Crawford, s-au vazut, au fost atrasi unul de altul si au petrecut mult timp in fata semineului vorbind in privat. Totusi, o alta persoana prezenta la petrecere, actorul Sylvester Stallone, nu a fost incantat deloc de simpatiile care se creau intre cei doi.

„Cred ca el a venit la petrecere cu intentia clara de a o lua pe sus pe Diana, dar si-a vazut planurile distruse pentru acea seara”, a mai scris Elton John. In cele din urma, cina a fost servita si toti invitatii au mers la masa, mai putin Richard Gere si Stallone. „L-am rugat pe David sa mearga sa-i gaseasca. S-a intors cu amandoi, dar avea pe fata o expresie cenusie. ‘Elton, avem… o problema, mi-a soptit. Cautandu-i pe cei doi, i-a gasit pe hol contrandu-se, aparent pe punctul de a-si rezolva diferentele cu privire la Diana folosindu-se de pumni”, a mai explicat cantaretul.

Dupa cina, Diana si Richard Gere au reinceput sa vorbeasca, iar Stalone a pelcat nervos de la petrecere. „Niciodata n-as fi venit daca as fi stiut ca Fat Frumos va fi aici. Daca as fi vrut-o, as fi luat-o!”, le-a spus el furios gazdelor sale la plecare. „Am reusit sa ne abtinem pana cand masina lui a disparut din raza noastra vizuala apoi am inceput sa radem. Inapoi in sufrageria noastra, Diana si Richard Gere se uitau inca unul la altul. Ea parea complet neafectata. Poate ca nu si-a dat seama ce se intampla, sau poate chestii de genul asta s-au intamplat tot timpul si era obisnuita cu asta”, mai scrie artistul in cartea sa „Me: Elton John”, care va aparea in formula completa la sfarsitul lunii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img